Miriams Örtprodukter

 

  Välkommen in till min hemsida för hälsa, skönhet och välbefinnande!

Jag heter Miriam och älskar naturen, både att vara ute i den, koppla av och använda den för att må bra, både in och utvärtes. Mitt intresse för örter och naturliga produkter har funnits med ända sedan barnsben.

Det började med att jag blev allergisk mot nästan alla ansiktscremer som jag provade, både dyra och billiga. Då tänkte jag att det måste gå att göra "rena" hudvårdsprodukter utan en massa tillsatser. Det lyckades över förväntan, så nu vill jag dela med mej av mina mycket sköna oljor, cremer och salvor. Jag har även teer, örtblandningar och örtkurer för allehanda besvär och problem.

Mina produkter innehåller endast vegetabiliska råvaror som kallpressade vegetabiliska oljor, eteriska oljor och örter av bästa kvalite med tillsats av vitaminer. I salvorna även bivax. De innehåller inte paraffin eller vaselin vilka är gjorda av bergsolja som täpper till porerna och hindrar huden att andas. Se faktarutan.

Jag använder inte konserveringsmedel förutom i ansiktsrengöring, cremer och shampo som innehåller vatten, då behövs konserveringsmedel för att det inte ska bildas bakterier. Men det är naturligtvis det hudvänligaste och i minsta möjliga dosering.

 Miriam Fjällberg
Stalon 32 91297 Malgomaj, 073-8410630
miriam@naturmagi.se